[Logo] Forum dyskusyjne
  [Register] Rejestracja /  [Login] Login 
[Search] Szukaj   [Hottest Topics] Gorące tematy   [Recent Topics] Ostatnie tematy   [Groups] Powrót do strony głównej 
Komunikaty wysłane przez: Olga
Forum Index » Profil Olga » Komunikaty wysłane przez Olga
Autor Wiadomość
Witam,
Czy istnieją jakieś dokumenty, bądź badania opisujące ocenę ryzyka zawodowego na czynniki biologiczne dla pracowników gastronomii?
Mam na myśli głownie kucharzy, kelnerów i barmanów.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
W jaki sposób prowadzi się pomiary szkodliwych czynników biologicznych?
Czy są one czasochłonne? Czy podczas takich pomiarów należy wyłączyć z użytkowania cały zakład?
Będę wdzięczna za przybliżenie pełnej procedury.
 
Forum Index » Profil Olga » Komunikaty wysłane przez Olga
Idź do:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team